Playful Dogtraining

Vanaf januari 2015 worden wij ( Playfuldog Training) gesponsord door Farm Food. Wij zijn zelf actief in verschillende hondensporten. Waaronder FCI Obedience, Agility en Detectie.
Wij gaan dan ook regelmatig naar nationale en internationale seminars en wedstrijden.
Het voornaamste waar wij actief in promoten is de FCI Obedience sport. In deze sport geven wij namelijk veel trainingen en organiseren we ook jaarlijks meerdere seminars en wedstrijden.

We hebben zelf 4 honden, waarvan 3 Nova Scotia Duck Tolling Retrievers en een werk Labrador retriever. Met de 3 jongste honden beoefenen we de uitdagende FCI Obedience sport. De oudste is al 10,5 jaar en mag dus ook lekker van haar oude dag genieten al mag ze nog wekelijks haar neus gebruiken in de detectie, waarvan ze geniet.
Een goede voeding is voor iedere hond belangrijk, maar zeer zeker voor de actieve sport honden. Daarom krijgen ze hier Farm Food Vlees en ook de Farm Food brokken. We gebruiken de brokken zowel voor eten als beloningsbrokken.
De brokken vinden de honden zo lekker dat we deze ook voor reguliere trainingen gebruiken. Door de meerdere smaken kunnen we vaak ook afwisseling zorgen. Hebben we speciale gelegenheden dan maken we altijd graag gebruik van de Farm Food trainers als extra lekkere beloning.

Wij zijn daarom erg blij dat Farm Food ons wilt sponsoren. Zodat wij ook het fijne Nederlandse product kunnen promoten. Dit doen we doormiddel van onze gesponsorde kleding met het Farm Food logo en ons eigen logo zoveel mogelijk te dragen. Met trainingen, wedstrijden en de seminars die we aflopen.
Daarnaast mogen wij onze deelnemers die deelnemen aan ons georganiseerde wedstrijden een mooie tas van Farm Food met een flinke inhoud mee geven. Tijdens onze wedstrijden, seminars en Demo’s hangen we de spandoeken met Farm Food en Playful dogtraining op zodat we onze sponsor en onszelf duidelijk kunnen aantonen en bedanken. Hier maken we altijd foto’s van en delen deze.

We zijn dankbaar voor deze mooie sponsoring van Farm Food. En zijn dan ook erg blij dat ze ons ook uitnodigen om onze mooie sport ook te mogen promoten op grote evenementen, zoals het Animal Event in Beekse Bergen, Farm & Country Fair in Aalten, Bark in the Park in Baarn en Woeferland in Oldenzaal.

Dankzij Farm Food kunnen wij dus onze sport en hobby nog meer promoten en laten zien hoe leuk deze sport is tijdens de demo’s.

Sjoerd Sijmonsma en Femke Engelen