Ze zijn erg actief, gezond, hebben geen jeuk, voedingsallergieën en darmproblematiek!

admin Ervaringen

Hallo FarmFood,

Graag willen wij jullie meedelen dat wij ontzettend blij zijn dat wij FarmFood hebben leren kennen. Onze Jack Russel van dertien jaar, Mickey, is dankzij jullie voer van de prednison af! Voorheen had zij altijd last van jeuk, voedingsallergieën en darmproblemen. Hierdoor zijn wij talloze keren van voeding gewisseld. Dit alles mocht niet baten (achteraf gezien allemaal geëxpandeerde brokken met allerlei conserveermiddelen en chemische toevoegingen).

Hierdoor werden de jeuk en de darmproblemen alleen maar verergerd. Bovendien moest de prednison worden verhoogd en waren wij vele bezoeken bij de dierenarts (zonder resultaat) verder. Een zoektocht naar goed voer begon en wij kwamen uit op de FarmFood site. De tekst: Onze producten zijn vrij van kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen en smaakstoffen, sprak ons erg aan. Ook lazen wij over geperste brokken en de functie daarvan. Al gauw kochten wij FarmFood HE en deze switch was een top keuze.

Snel na het overstappen op FarmFood namen eigenlijk alle klachten af en onze hond werd weer levendiger. Super, ook de prednison kon worden gestopt. Momenteel gebruikt zij dankzij jullie voer helemaal niks meer!

Sinds een paar weken hebben wij een Jack Russel puppy (nu veertien weken). Om alle ellende te voorkomen wat betreft allergieën en darmproblemen zijn wij gelijk van voeding overgestapt op FarmFood (ze begon met het voer van een ander merk al gelijk te jeuken). Eerst twee weken FarmFood Fresh gegeven om de darmflora op te bouwen en hierna geleidelijk overgestapt op FarmFood HE. Dit bevalt net als bij onze andere hond, super goed.

Kortom, met onze honden gaat het ontzettend goed: ze zijn erg actief, gezond, hebben geen jeuk, voedingsallergieën en darmproblematiek! Wij zijn blij dat wij FarmFood hebben leren kennen en dat onze honden dankzij dit voer zo goed gaan. Wij raden iedereen FarmFood aan! Het enige echte “gezonde” voer zonder allerlei chemische toevoegingen. Bovendien zijn de honden er helemaal weg van (vooral de versvlees dagen van FarmFood Fresh en de Trainers…).

Vriendelijke groeten, Fam. Van de Molen, Mickey en Mila

 


Wilt u ook gratis persoonlijke begeleiding van ons voedingsteam of heeft u andere vragen? dan horen wij dat graag van u, we staan voor u klaar!

Vul in het formulier uw gegevens in, mail naar [email protected] of bel ons (tijdens werkdagen) op nummer: +31 (0) 548 61 99 77

Bij een complex probleem staan we u graag persoonlijk te woord. Voer daarom uw telefoonnummer in zodat we bij extra vragen u nog beter van dienst kunnen zijn.
Voor een gericht voedingsadvies verzoeken wij u de situatie van uw hond te omschrijven in het opmerkingen-veld, en bij een complex probleem staan we u graag persoonlijk te woord. Voer daarom uw telefoonnummer in zodat we bij extra vragen u nog beter van dienst kunnen zijn.
Wij zijn constant bezig om ons te verbeteren, daarom is het voor ons interessant om te weten hoe u ons heeft gevonden.
Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email