Wij zijn inmiddels geheel overtuigd dat de ingeslagen weg de enigste juiste is

admin Ervaringen

Wij hebben onlangs met u contact gehad over onze newfoundlanderhond genaamd Sumo, deze was inmiddels ruim 6 maanden geleden tegen een allergie op gelopen. Na behandeling met antibiotica, prednison, shampoo en vetaderm waren de resultaten van terugkerende aard. Na telefonisch contact met u, hebben mijn vrouw en ik besloten om het e.e.a op aanraden van het door u verstrekte advies het over een andere boeg te gaan gooien, baat het niet schaden zal het zeker niet was onze mening.

Wij hadden onze mening over farmfood al nooit onder stoelen of banken gestoken maar na het ongelofelijke resultaat na amper 2 weken een voedingspatroon van s morgens 350gr farmfood HE ’s avonds 300gr farmfood HE aangevuld met 400gr pens en als toetje een stukje hertengewei of een rawhide ons het besluit doen nemen om gewoon de vlag buiten te hangen. Het resultaat na twee weken, zeker 80% van de infectie is als sneeuw voor de zon verdwenen de overige 20% geven wij nog een week om het geluk elders te zoeken, superlatieven schieten hier echt te kort.

Wij zijn inmiddels geheel overtuigd dat de ingeslagen weg de enigste juiste is, bijzonder bedankt!!!

 


Wilt u ook gratis persoonlijke begeleiding van ons voedingsteam of heeft u andere vragen? dan horen wij dat graag van u, we staan voor u klaar!

Vul in het formulier uw gegevens in, mail naar [email protected] of bel ons (tijdens werkdagen) op nummer: +31 (0) 548 61 99 77

Bij een complex probleem staan we u graag persoonlijk te woord. Voer daarom uw telefoonnummer in zodat we bij extra vragen u nog beter van dienst kunnen zijn.
Voor een gericht voedingsadvies verzoeken wij u de situatie van uw hond te omschrijven in het opmerkingen-veld, en bij een complex probleem staan we u graag persoonlijk te woord. Voer daarom uw telefoonnummer in zodat we bij extra vragen u nog beter van dienst kunnen zijn.
Wij zijn constant bezig om ons te verbeteren, daarom is het voor ons interessant om te weten hoe u ons heeft gevonden.
Print Friendly, PDF & Email

 

Print Friendly, PDF & Email