Fokkersbeleid

Wij van het Farm Food team vinden het belangrijk dat puppy’s al vanaf het begin in aanraking komen met goede voeding. Daarbij dient de nadruk te liggen op het verkrijgen van een optimale darmflora. Hoe gezonder de darm, hoe gelijkmatiger de groei en hoe kleiner de kans op groeipijnen bij de jonge hond. Om de gezondheid van jonge honden te stimuleren, profiteert u als fokker van vele voordelen!

Een goede darmflora is bij jonge pups extra belangrijk, want hierbij geldt: hoe sterker de darmflora als pup, des te sterker de fundering voor de hond in de toekomst. Bovendien worden pups zonder darmflora geboren, wat betekent dat zij deze dus nog moeten opbouwen. Om zo vroeg mogelijk een goede darmflora op te bouwen is de juiste voeding dus heel belangrijk. Onze vers vlees producten bevatten daarom veel groene pens, omdat met name in pens veel goede bacteriën/probiotica zitten, die helpen de darmflora op te bouwen.

farmfood4

Geen kunstmatige en overbodige toevoegingen

Farm Food biedt één soort voer voor alle honden, jong en oud. Wetenschappelijk onderzoek heeft namelijk aangetoond dat honden onder andere omstandigheden meer of minder voedsel nodig hebben, maar geen ander voedsel. Onze brokjes voor pups en kleine rassen zijn daarom kleiner van formaat, maar verschillen qua samenstelling niet van onze standaard brokken. Met onze voedingslijnen Farm Food Fresh en Farm Food HE weet u zeker dat uw puppy’s geen overbodige stoffen en kunstmatige toevoegingen te verwerken krijgen. Hierdoor wordt hun lever ontlast en krijgt deze de kans om het lichaam te ontdoen van schadelijke stoffen.

Profiteer van ons fokkersbeleid!

Omdat wij het belangrijk vinden dat puppy’s al vanaf het begin in aanraking komen met goede voeding, profiteert u als fokker bij Farm Food van 20% korting. Deze korting geldt alleen voor actieve fokkers (minimaal 1 nest per jaar), die ingeschreven staan bij de Raad van Beheer. Als geregistreerde Farm Food Fokker wordt u gekoppeld aan een Farm Food dealer van uw voorkeur. Naast deze standaard fokkerskorting ontvangt u gratis puppypakketten om mee te geven aan de nieuwe eigenaars van de puppy’s. Ook begeleiding van ons voedingsteam is altijd mogelijk voor u en óók de nieuwe eigenaars van de puppy’s.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over Farm Food producten of over uw voordelen als fokker? Neem contact op